Skip to main content

Durere fără margini, pentru părinţii unui copilaş de 3 ani! Micuţul a căzut în piscină şi a murit

Un sejur la munte s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru familia unui băieţel în vârstă de 3 ani, cazată la o pensiune din staţiunea Straja, judeţul Hunedoara.

Într-un moment de neatenţie al părinţilor, copilul a căzut în piscina interioară, fiind observat prea târziu.

Când micuţul a fost scos din apă era inconştient, iar echipajul Salvamont, care a ajuns imediat la faţa locului, a început manevrele de resuscitare, până la sosirea ambulanţei.

CITEŞTE ŞI: Bugetul Timişoarei, în transparenţă! Administraţia locală se bazează, în acest an, pe aproape 500 de milioane de euro

Ulterior, copilul a fost transportat la spital, dar, din păcate, medicii nu au putut să îl readucă la viaţă.

„Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că, un minor în vârstă de 3 ani a căzut într-o piscină și este inconștient. Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că, minorul era însoțit de părinții săi care se aflau la piscina situată în interiorul unei unități de cazare din stațiunea Straja și a rămas nesupravegheat pentru o perioadă scurtă de timp, ulterior fiind găsit de către părinți în stare de inconștiență. Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă din nefericire minorul a decedat la spital”, transmite IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au deschis în acest caz, un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească exact cum s-a petrecut tragedia şi cine este vinovat pe moartea copilului.

CITEŞTE ŞI: Ultimul anunţ al primarului Dominic Fritz, despre situaţia de la Colterm! Nu garantează că societatea poate cumpăra certificatele verzi, în termen

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.