Skip to main content

Dumbrăvița devine capitala voleiului! Turneul Național de Volei de Sală MONS 2025 ajunge aici, pentru prima dată

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

În perioada 15-16 martie 2025, Dumbrăvița și Timișoara vor găzdui pentru prima dată Turneul Național de Volei de Sală MONS 2025, un eveniment dedicat iubitorilor acestui sport, indiferent de nivelul de experiență.

Organizat de Mons Events, în parteneriat cu Primăria Dumbrăvița, Universitatea de Vest din Timișoara, Profi, Timișoreana și Junior Chamber International Timișoara, turneul își propune să adune echipe mixte din toată țara, oferind participanților două zile pline de competiție, socializare și mișcare într-un cadru bine organizat și prietenos.

Pentru prima dată, competiția se va desfășura în Dumbrăvița, precum și în săli de sport din Timișoara, fiind deschisă echipelor mixte de toate vârstele și nivelurile de joc. Turneul își dorește să devină un punct de întâlnire pentru comunitatea locală și nu numai, promovând interacțiunea, spiritul de echipă și fair-play-ul.

„Ne dorim să creăm o atmosferă prietenoasă și accesibilă tuturor, în care comunitatea să se bucure de volei și să își consolideze relațiile prin sport. Este un eveniment deschis tuturor, fie că sunt jucători experimentați sau doar pasionați de mișcare”, spun organizatorii.

Mai mult decât o competiție, Turneul MONS 2025 va fi o sărbătoare a voleiului, un loc în care bucuria jocului și susținerea echipelor vor fi la ordinea zilei.

Spectatorii sunt invitați să participe activ, susținând echipele și contribuind la crearea unei atmosfere vibrante.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.