Skip to main content

Drogat şi băut, un tânăr a urcat la volan şi a făcut prăpăd! Ce au descoperit poliţiştii, când l-au capturat?

Poliţiştii arădeni au fost chemaţi, în această dimineaţă, la locul unui accident soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Totul s-a întâmplat pe raza localităţii Şeitin, unde un şofer de 29 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit cu maşina, de gardul unei case.

CITEŞTE ŞI: Impact frontal, între un tir şi un autoturism! Trafic blocat, pe una dintre cele mai circulate şosele din vestul ţării

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au testat pe bărbatul de la volan, cu aparatul DrugTest, acesta indicând valori pozitive pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Din verificări s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, iar valabilitatea numărului de înmatriculare provizoriu, atasat pe autoturism, este expirată.

„În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Arad.

CITEŞTE ŞI: Video: Show total, în curtea Bastionului din Timişoara, la Noaptea Muzeelor! Au fost spectacolele cu foc, dueluri medievale şi expoziţii interactive

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.