Două spitale din Timișoara rămân, mâine, fără căldură și apă caldă!

Pacienții Spitalului Victor Babeș, ai Institutului de Boli Cardiovasculare, dar și timișorenii de pe mai multe străzi din zona Modern rămân mâine fără căldură și apă caldă!

Colterm anunță că din cauza lucrărilor de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, mâine, 23 noiembrie, de la ora 08.00 până la ora 20.00, la următoarele puncte termice: PT 72, 73, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Dorobanților, Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei, în total un număr de 104 branșamente.

Tot mâine, între orele 09.00 – 17.00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum, la PT 94, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind necesitatea efectuării unor lucrări planificate în rețeaua de medie tensiune.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Cristalului, Intr. Vega, Oglinzilor, Bv. Sudului , Uranus, Mareș. C. Prezan, în total un număr de 27 de branșamente.

Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei”, transmite Colterm.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.