Două oferte pentru noua clădire și dotările necesare pentru școala Waldorf! Investiția se ridică la peste 20 de milioane de lei

Astăzi a fost termenul limită de depunere a ofertelor pentru lucrările de construcție și dotare la Liceul Waldorf. Două firme au înregistrat documentațiile solicitate și care urmează să fie evaluate pentru declararea câștigătorului procedurii de achiziție. Este vorba despre NEDEX GRUP și Asocierea formată din T.T.& Co Solaria GRUP(lider) și EURAS.

Liceul Waldorf a fost înființat în 1991 ca școală de stat cu specific de pedagogie alternativă. În cadrul școlii se întâlnesc toate formele de învățământ preuniversitar, grădiniță, școală primară, școală gimnazială și liceu.

Obiectivul principal al proiectului Primăriei Timișoara îl reprezintă construirea pe terenul situat pe strada Uranus, nr.14, a unui corp nou de clădire care să cuprindă un număr suplimentar de săli de clasă și laboratoare cu scopul derulării optime a procesului de învățământ pentru 446 de elevi din ciclurile de învățământ de la nivelul clasei pregătitoare până la clasa a VIII-a.

Clădirile în care funcționează o grădiniță, școala primară, gimnazială și liceul se regăsesc pe terenul adiacent investiției propuse, având însă un număr insuficient de săli de clasă și laboratoare, precum și o dotare insuficientă care să acopere cererea existentă și să asigure o bună desfășurare a procesului de învățământ primar, gimnazial și liceal. Investiția este necesară pentru asigurarea de spații suficiente desfășurării procesului educațional în condiții optime, având în vedere existența unei cereri excedentare posibilităților de școlarizare ale Liceului Waldorf.

Proiectul are în vedere și dotarea corpului de clădire nou construit cu toate materialele și echipamentele didactice necesare. Corpul nou de clădire va găzdui săli de clasă, laboratoare și ateliere, cabinete, o sală multifuncțională, săli afterschool, grupuri sanitare, vestiare, depozitări, cameră centrală termică, holuri de circulații și spații de acces. Din punct de vedere volumetric, construcția va urma linii neregulate, iar în plan va urmări forma literei L și va ține cont de spiritul estetic al conceptului Waldorf.

Clădirea va avea adaptări pentru nevoile persoanelor cu dizabilităţi.

Proiectul este finanțat din fonduri nerambursabile. Valoarea totală a investiției este de 20.810.179,81 lei fără TVA.

Durata de realizare a investiţiei este de 24 luni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.