Dosare penale în ziua votului, în Timiș! Ce nereguli au depistat polițiștii?

Polițiiștii timișeni au întocmit trei dosare penale, în urma neregulilor depistate în secțiile de votare din județ.

La Comloșu Mare din secția de votare a dispărut ștampila, la Deta un alegător a primit două buletine de vot pentru primar, din care unul avea ștampila pusă, iar un timișean a încercat să voteze de două ori, prima dată la Timișoara, apoi la Variaș.

Au fost întocmite trei dosare penale. Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați prin apelul de urganță, 112, de către președintele unei secții de votare din localitatea Comloșu Mare, cu privire la faptul că lipsește o ștampilă de vot. În acest caz a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În localitatea Variaș, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a votat de două ori, respctiv în localitatea Timișoara și apoi în localitatea Variaș. În acest caz a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fraudă la vot și fals în declarații. Într-o secție de votare din localitatea Deta, polițiștii au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, despre faptul că un bărbat a primit două buletine de vot pentur funcția de primar, dintre care unul avea deja aplicată ștampila  pe un anumit partid politic. În acest caz a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de fraudă la vot”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Procesul electoral se încheie deseară, la ora 21.00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.