Skip to main content

Dominic Fritz şi Alfred Simonis, la un şpriţ! Cum i-a unit Spitalul de Copii din Timişoara, pe cei doi?

Veste bună pentru Timişoara, dată astăzi de deputatul PSD, Alfred Simonis, care anunţă găsirea unei surse de finanţare pentru dotarea noului Spital de Copii din Timişoara.

După aproape nouă ani, construcţia clădirii a fost finalizată, însă nu au fost găsiţi şi banii pentru achiziţia de echipamente.

Reprezentanţii Primăriei au depus un proiect pe PNRR, însă acesta nu a fost aprobat.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Se oprește traficul rutier pe strada Oituz, între Punctele Cardinale și Mărăști, în deschiderea TM2023

Acum, deputatul PSD, Alfred Simonis, spune că s-a găsit o altă soluţie pentru cele 20 de milioane de euro necesare dotărilor.

“În urmă cu vreo două luni, domnul Dominic Fritz îmi promitea că mă va invita la o bere dacă voi reuşi să rezolv, împreună cu colegii mei, nişte probleme. Prima dintre ele aproape că se va rezolva: aproape 20de milioane de euro, pentru aparatură medicală la Spitalul de Copii din Timişoara. Finanţarea este din lista de rezervă a PNRR. Nu aştept să mă invite Dominic Fritz la bere, când doreşte un pahar de vin, putem”, a spus astăzi, deputatul PSD, Alfred Simonis.

Anunţul îl bucură pe primarul Timişoarei, Dominic Frtiz, care spune că în acest moment, la noua clădire a Spitalului de Copii se fac ultimele retuşuri, iar cele 20 de milioane de euro vor face ca unitatea să fie una la cele mai înalte standarde.

Iar pentru asta este dispus să schimbe berea promisă, cu un pahar de vin.

“Este și un semnal bun când clasa politică locală luptă împreună pentru binele Timișoarei, indiferent de culoarea partidului. Cu această finanțare vom putea să echipăm clădirea cu tehnologia de care are nevoie un spital de secolul 21. Domnule deputat, am înțeles că preferați un pahar cu vin celui cu bere și sunt bucuros să fac cinste cu paharul ăsta și cu multe altele de acum încolo. Câte unul pentru fiecare nouă finanțare pentru proiectele strategice ale Timișoarei”, transmite Dominic Fritz.

CITEŞTE ŞI: Violenţă extremă! Şi-a lovit soţia cu un topor, până a obosit! Agresorul a fost acum trimis în judecată!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.