Dominic Fritz şi Alfred Simonis, la un şpriţ! Cum i-a unit Spitalul de Copii din Timişoara, pe cei doi?

Veste bună pentru Timişoara, dată astăzi de deputatul PSD, Alfred Simonis, care anunţă găsirea unei surse de finanţare pentru dotarea noului Spital de Copii din Timişoara.

După aproape nouă ani, construcţia clădirii a fost finalizată, însă nu au fost găsiţi şi banii pentru achiziţia de echipamente.

Reprezentanţii Primăriei au depus un proiect pe PNRR, însă acesta nu a fost aprobat.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Se oprește traficul rutier pe strada Oituz, între Punctele Cardinale și Mărăști, în deschiderea TM2023

Acum, deputatul PSD, Alfred Simonis, spune că s-a găsit o altă soluţie pentru cele 20 de milioane de euro necesare dotărilor.

“În urmă cu vreo două luni, domnul Dominic Fritz îmi promitea că mă va invita la o bere dacă voi reuşi să rezolv, împreună cu colegii mei, nişte probleme. Prima dintre ele aproape că se va rezolva: aproape 20de milioane de euro, pentru aparatură medicală la Spitalul de Copii din Timişoara. Finanţarea este din lista de rezervă a PNRR. Nu aştept să mă invite Dominic Fritz la bere, când doreşte un pahar de vin, putem”, a spus astăzi, deputatul PSD, Alfred Simonis.

Anunţul îl bucură pe primarul Timişoarei, Dominic Frtiz, care spune că în acest moment, la noua clădire a Spitalului de Copii se fac ultimele retuşuri, iar cele 20 de milioane de euro vor face ca unitatea să fie una la cele mai înalte standarde.

Iar pentru asta este dispus să schimbe berea promisă, cu un pahar de vin.

“Este și un semnal bun când clasa politică locală luptă împreună pentru binele Timișoarei, indiferent de culoarea partidului. Cu această finanțare vom putea să echipăm clădirea cu tehnologia de care are nevoie un spital de secolul 21. Domnule deputat, am înțeles că preferați un pahar cu vin celui cu bere și sunt bucuros să fac cinste cu paharul ăsta și cu multe altele de acum încolo. Câte unul pentru fiecare nouă finanțare pentru proiectele strategice ale Timișoarei”, transmite Dominic Fritz.

CITEŞTE ŞI: Violenţă extremă! Şi-a lovit soţia cu un topor, până a obosit! Agresorul a fost acum trimis în judecată!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Foto şi video: Cel mai instagramabil loc din Timişoara! Tunelul iubirii oferă, în aceste zile, un adevărat spectacol vizual şi olfactiv

În Timişoara, ştii că a venit cu adevărat primăvara, atunci când înfloresc prunii sălbatici din spatele Catedralei.

Transport uriaş de medicamente contrafăcute, oprit de poliţişti! Au fost descoperite mii de cutii cu pastile falsificate

A fost deschisă o anchetă de amploare pentru destructurarea unei reţele care punea în vânzare medicamente care le puteau face bolnavilor, mai mult rău decât bine.

Se reiau lucrările pe drumul spre autostradă, prin Giarmata! Licitaţia a fost câştigată de Strabag

Epopeea lărgirii la patru benzi a drumului care face legătura din Timişoara şi autostrada A1 pare să se apropie de sfârşit, odată cu finalizarea licitaţiei pentru sectorul de după Dumbrăviţa.

Infracțiuni pe bandă rulantă! Un tânăr, drogat și cu permisul suspendat, prins la volanul unei mașini neînmatriculate!

Trei infracțiuni, dintr-un foc! Un tânăr de 34 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic de polițiști, pe Calea Lugojului din Timișoara.

Începe simularea Evaluării Naționale! În Timiș sunt așteptați să participe la testări peste 5.500 de elevi de clasa a VIII-a

Încep emoțiile pentru elevii de gimnaziu din anii terminali. Mâine are loc prima probă scrisă din cadrul simulării Evaluării Naționale.

Nesimțirea l-a costat scump pe un tânăr din Timiș! A fost amendat cu peste 10.000 de lei și a rămas și fără mașină

Un tânăr de 23 de ani a încasat două amenzi, în valoare de peste 10.000 de lei, iar mașina i-a fost confiscată.

FOTO Apariţie surpriză, pe Stadionul Dan Păltinişanu! O vulpe a fost surprinsă în timp ce se plimba nestingherită în tribune

Vizitator neașteptat, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara! Arena închisă de autorități de mai bine de un an, are parte de vizitatori mai puțin obișnuiți. O vulpe a fost surprinsă în timp ce inspecta cu atenție tribunele stadionului.

Zeci de tone de îngrășământ de azot, confiscate de polițiștii timișeni! Au fost întocmite și trei dosare penale

Aproape 70 de tone de îngrășământ de azot, confiscate de polițiștii din Timiș, în urma unor verificări.

Vă pregătiți de curățenia de primăvară? Scăpați gratuit de deșeuri la unul dintre cele patru puncte de colectare ale Retim?

Municipalitatea face apel la timișoreni să folosească punctele de colectare a deșeurilor deschide în oraș.

Continuă acțiunea de plantare la centura verde a Timișoarei! Cei care vor să participe încă se mai pot înscrie

În acest sfârșit de săptămână Asociația Verde de Banat va continua acțiunea de plantare la centura verde a Timișoarei, în zona din spatele Pieței Mehala, înspre podul de la ieșirea din oraș către Săcălaz.

Atac în apropierea unui loc de joacă din Timișoara! Un copil a fost lovit și jefuit! Mama acestuia a alertat Poliția

Scene șocante în apropierea unui parc din Timișoara! Un copil a fost tâlhărit în miezul zilei.

Anunţ de ultimă oră, privind Centura de sud a Timişoarei! Când va fi gata şoseaua?

Începe un nou episod din epopeea Variantei de ocolire a Timişoarei, prin zona de sud. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp, de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

FOTO Palatul Apelor din Timișoara își deschide porțile și își întâmpină vizitatorii cu o expoziție realizată de artiști locali

Administrația Bazinală de Apă Banat organizează pentru prima dată de când Palatul Apelor a fost restaurat un eveniment cultural, pentru a marca anul Timișoarei – Capitală Culturală Europeană și sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei.

TNTm deschide Anotimpurile FEST-FDR cu spectacolul BROS de Romeo Castellucci!

În anul Capitalei Europene a Culturii, Teatrul Național din Timișoara deschide Anotimpurile FEST-FDR vineri, 31 martie.

100.000.000 de lei, pentru Colterm! Consilierii locali votează săptămâna viitoare, achitarea în avans, a subvenţiilor pentru energia termică

Pe ultima sută de metri, autorităţile locale au agreat soluţia propusă de administratorul judiciar şi cel special de la Colterm, pentru evitarea falimentului.

Liceului Shakespeare din Timişoara intră în şantier! Va fi refăcut acoperişul

A fost semnat contractual pentru refacerea acoperişului de la Liceul Teoretic „William Shakespeare” din Timişoara, în valoare de 378.377,62 lei plus TVA.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.