Dominic Fritz, noul primar al Timișoarei! Robu și-a recunoscut înfrângerea zdrobitoare

Imediat după închiderea urnelor a început numărătoarea voturilor! Se pare că Dominic Fritz este primul în preferințele timișorenilor.

Până acum au fost numărate voturile dintr-un sfert din secțiile de votare din oraș, iar Fritz se pare că conduce detașat. În urma primelor rezultate, Nicolae Robu și-a asumat înfrângerea.

Avem rezultate parțiale, dar eu zic că sunt relevante. Au fost numărate în paralel peste 15% din voturi și am pierdut. Este voința timișorenilor, eu nu pot decât să o respect. Diferența este mare, nu pot să vă dau un procent, dar comparând numărul de voturi diferența e mare, surprinzător de mare pentru mine, ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele (…) Asta e viața, și recunosc, nu pot fi ipocrit, mi-ar fi plăcut ca obiectivele pentru care am luptat atât, precum pasajul solv, noul stadion, polivalenta, centura, să le văd finalizate în al treilea mandat al meu. N-a fost să fie, mergem înainte eu sunt fericit cu tot ce am realizat până acum”, a declarat Nicolae Robu.

Întrebat de ce crede că a pierdut alegerile, Nicolae Robu a răspuns: ”Nu știu de ce am pierdut și nici nu mă frământă foarte mult. Eu am conștiința împăcată și asta e important pentru mine. Viitorul va arăta dacă votul de astăzi a fost în interesul Timișoarei sau nu”.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.