Dominic Fritz, noul primar al Timișoarei! Robu și-a recunoscut înfrângerea zdrobitoare

Imediat după închiderea urnelor a început numărătoarea voturilor! Se pare că Dominic Fritz este primul în preferințele timișorenilor.

Până acum au fost numărate voturile dintr-un sfert din secțiile de votare din oraș, iar Fritz se pare că conduce detașat. În urma primelor rezultate, Nicolae Robu și-a asumat înfrângerea.

Avem rezultate parțiale, dar eu zic că sunt relevante. Au fost numărate în paralel peste 15% din voturi și am pierdut. Este voința timișorenilor, eu nu pot decât să o respect. Diferența este mare, nu pot să vă dau un procent, dar comparând numărul de voturi diferența e mare, surprinzător de mare pentru mine, ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele (…) Asta e viața, și recunosc, nu pot fi ipocrit, mi-ar fi plăcut ca obiectivele pentru care am luptat atât, precum pasajul solv, noul stadion, polivalenta, centura, să le văd finalizate în al treilea mandat al meu. N-a fost să fie, mergem înainte eu sunt fericit cu tot ce am realizat până acum”, a declarat Nicolae Robu.

Întrebat de ce crede că a pierdut alegerile, Nicolae Robu a răspuns: ”Nu știu de ce am pierdut și nici nu mă frământă foarte mult. Eu am conștiința împăcată și asta e important pentru mine. Viitorul va arăta dacă votul de astăzi a fost în interesul Timișoarei sau nu”.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.