Skip to main content

Doliu în lumea medicală! A murit unul dintre cei mai îndrăgiţi doctori din Timişoara

Iancu Leonida, fostul director al Serviciului de Ambulanţă Timiş, s-a stins din viaţă, la vârsta de 67 de ani.

El a fost unul dintre cei mai apreciaţi medici din Timişoara şi a condus Serviciul de Ambulanţă, timp de 27 de ani, până în luna martie a anului trecut, când a ieşit la pensie.

CITEŞTE ŞI: Gratuit pentru toată lumea! Primăria vrea să elimine plata călătoriilor cu mijloacele STPT, în weekendul de deschidere a TM2023

Iancu Leonida s-a stins din viaţă în urma unui stop cardiorespirator.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.