Skip to main content

Doi tineri, reținuți după ce au incendiat o mașină, în miez de noapte! Autoturismul a fost distrus în proporție de 80%

Doi tineri au dat foc unei mașini parcare, iar acum au fost reținuți de polițiști.

Mai exact, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 03:40, polițiștii au fost seseizați despre un autoturism distrus prin incendiere, pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Arad.

În urma intervenției pompierilor sosiți la fața locului, care au stins flăcările, autoturismul a fost distrus în proporție de aproximativ 80%, existând suspiciunea că ar fi fost vorba de o incendiere cu intenție.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor criminaliști, a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din Arad, care, împreună cu un minor, ar fi incendiat autoturismul în cauză, prin utilizarea unui accelerator de ardere. În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării de măsuri preventive, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere”, transmite IPJ Arad.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.