Skip to main content

Doi elevi din Timiș, eliminați de la Bac! Unul se uita pe telefon, iar celălalt avea căști

Doi elevi din Timiș au fost eliminați de la proba de astăzi a examenului de la Bacalaureat, pentru utilizarea telefonului, respectiv a unei căști.

Astăzi, absolvenții de clasa a XII-a au susținut cea de-a doua probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat, respectiv cea a profilului.

Pentru susținerea acestei probe s-au înscris 4.160 de elevi, însă doar 4.030 au dat testarea, restul de 130 fiind absenți.

Examenul nu s-a desfășurat însă fără incidente, doi elevi au fost eliminați din sală, pentru că au încercat să fraudeze examenul, unul dintre ei a susținut proba la matematică, iar celălalt la istorie.

Mâine, absolvenții de liceu au zi liberă, iar joi cei mai mulți dintre ei vor susține ultima probă, cea la alegere a profilului și specializării. Vineri vor susține testarea doar elevii care aparțin minorităților naționale.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 8 iulie, zi în care vor fi depuse și contestațiile, la fel și marți, 9 iulie.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 12 iulie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.