Doi copii au nevoie urgentă de sânge, AB negativ şi AB pozitiv! Ce puteţi face pentru a-i ajuta?

Doi copii au nevoie de ajutorul nostru, au nevoie de sânge pentru a-şi continua tratamentul care le este vital.

CITEŞTE ŞI: Caz șocant! O persoană a fost găsită carbonizată într-o gură de canal!

Conform reprezentanţilor Centrului Regional de Transfuzie Sanguină donatorii trebuie să fie fidelizați, adică să mai fi donat în trecut. Până mâine este nevoie de șase donatori, doi cu AB negativ și patru cu AB pozitiv.

„Până vineri 29.12.2017 avem nevoie de 6 (şase) donatori fidelizați (cu cel puţin 4/5 donări) 2 cu AB negativ și 4 cu AB pozitiv!!! Sunt doua cazuri grave la Pediatrie care au nevoie urgentă de afereză (este o procedura care poate fi efectuată doar la donatorii care au mai donat de cel puțin 4/5ori) sângele trebuie asigurat pe perioada 29.12.2017- 03.01.2018”, transmit reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Timişoara. 

Sângele este vital pentru o fată căreia i s-a făcut transplant de măduvă, dar şi unui alt micuţ cu leucemie, care urmează terapia în Timișoara. 

CITEŞTE ŞI: Tânăr de 27 de ani, mort în urma unui accident de muncă! Și-a prins capul într-un utilaj

Cei care vor să ajute, pot dona sânge astăzi şi mâine între orele 8.00 şi 13.00, la Centrul de Transfuzii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.