Skip to main content

Doi bărbați, spulberați pe trecerea de pietoni, de o mașină! Victimele au ajuns la spital

Accident grav, seara trecută, pe o șosea din vestul țării! Doi bărbați au ajuns la spital, după ce au fost loviți de o mașină.

Accidentul s-a petrecut pe DN 6, în zona Gării din Stațiunea Băile Herculane.

Polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 75 de ani, din Topleț, conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Orșova, a lovit doi pietoni angajați în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.

În urma accidentului, cei doi bărbați, de 49 și 52 de ani, au fost răniți și ulterior au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.