Skip to main content

Doamnele și domnișoarele din vestul țării, ”amendate” cu flori!

Polițiștii cărășeni continuă tradiția, și le-au oferit doamnelor și domnișoarelor, flori, în această zi specială. 

Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită pe data de 8 Martie, este o ocazie pentru fiecare de a aduce bucurii şi a oferi simboluri de apreciere pentru cele mai apropiate şi mai apreciate reprezentante ale sexului frumos. 

Dacă pe data de 1 martie poliţiştii rutieri au oprit zeci de şoferiţe pentru a le „amenda” cu mărțișoare, de data aceasta polițiștii cărășeni au ieșit în centrul municipiului Reșița, unde au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit. Nu au scăpat de „amenzi” nici jurnalistele din presa cărășeană, care au fost vizitate chiar la locul de muncă. 

Acțiunile polițiștilor vor continua în această zi pe raza întregului județ iar indiferent de calitatea pe care o vor avea în trafic – de conducătoare auto, pasagere sau pietoni, femeile vor primi flori și felicitări.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă, lipsită de evenimente și un călduros La mulți ani!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.