Skip to main content

Distracţie pe cinste, în apropiere de Timişoara! Tinerii, aşteptaţi să petreacă o noapte de neuitat, la primul festival care le este dedicat

Comun Jebel deţine, în acest an, titlul de Sat European de Tineret, astfel că programul artistic şi cultural este unul diversificat.

Weekendul care vine se anunţă a fi unul incendiar, cu o mulţime de artişti care vor urca pe scena Casei Naţionale Efta Botoca din localitate.

Printre cei care vor oferi un spectacol pe cinste se numără: Astrid Samant, Rania Petricescu, Cristina Groza, DJ Bogdan Sound, 2 Normal și What’s Up.

Concertul este așteptat să atragă mulți iubitori de muzică din zonă și nu numai, oferindu-le ocazia de a se bucura de o experiență muzicală de neuitat.

Evenimentul are loc sâmbătă, de la ora 20:00, iar intrarea este liberă.

Pe lângă momentele artistice, tinerii mai pot participa la un atelier color splash, pot face turul Jebelului pe biciclete, după care se pot relaxa la un picnic, pot vâna comori sau pot urmări filme sub cerul liber.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.