Skip to main content

Distracţie maximă, în ultima seară a District 23! Rag’n’Bone Man a electrizat publicul de pe Aerodromul Cioca

Cel mai mare festival din vestul ţării, care a transformat Timişoara în capitala distracţiei, a ajuns la final!

Au fost trei nopţi pline cu muzică bună, pe scenă urcând atât artişti din România şi Europa cât şi de peste ocean.

Cea mai aşteptă prestaţie a fost a englezului Rag’n’Bone Man, care a încântat publicul din ultima seară, cu piesele care l-au făcut celebru, dar şi cu unele mai noi.

Tot aseară, pe scena festivalului au mai urcat cei de la S.A.R.S, R.U.A, Subcarpați, Argatu, Camo & Krooked b2b Mefjus sau DWLS b2b Memphys.

District 23 este cel mai mare eveniment open air din Timişoara, care a reunit Flight Festival, Vest Fest și Magnetic.

Cu două scene principale și încă trei scene secundare, cu zone de relaxare, pentru copii, plajă urbană, ateliere, workshop-uri sau Food Zone, District 23 a adunat peste 80.000 de spectatori în cele trei seri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.