Skip to main content

Disperare la un azil de bătrâni! Un bunicuţ a părăsit centrul şi este de negăsit, de două zile

Un bărbat de 77 de ani, internat într-un azil de bătrâni este căutat de reprezentanţii centrului şi de poliţişti.

Este vorba despre Simion Filimon, care a plecat din azilul din Miersig, judeţul Bihor, încă de ieri, şi nu a mai revenit.

CITEŞTE ŞI: Eveniment inedit la Timişoara! Ai parte de un concert de muzică clasică, pe întuneric

Conducerea centrului a cerut ajutorul poliţiştilor, care acum fac apel şi la cetăţeni.

Bătrânul dispărut are următoarele semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 60 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr grizonat, cu calviție frontală.

La momentul dispariţiei, purta o vestă din fâș neagră, bluză cu mâneci lungi, neagră, pantaloni negri, papuci din cauciuc, negri, cu blană.

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

CITEŞTE ŞI: Un nou bilanţ negru! Aproape 450 de decese şi 1.854 de pacienţi COVID, la terapie intensivă

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.