Skip to main content

Disperare, în prag de sărbători, pentru rudele unui bărbat care a plecat la stână şi nu s-a mai întors!

Familia unui bărbat de 32 de ani se teme de ce este mai rău, după ce acesta a plecat la o stână şi nu a mai găsit drumul de întoarcere.

Dorel Gheorghe Dâmbean, din localitatea Uricani, judeţul Hunedoara, a pornit ieri, spre stâna la care este cioban, dar nu a mai ajuns.

Nu s-a întors nici acasă şi nici nu poate fi contactat telefonic.

CITEŞTE ŞI: Creşte lista cetățenilor de onoare ai Timișoarei! Mircea Mihăieş sau membrii trupei Pro Musica, printre cei care urmează să primească această distincţie

Rudele au cerut ajutorul Poliţiei, care face apel şi la populaţie, pentru găsirea bîărbatului.

“În data de 19 decembrie 2023, în jurul orei 19:45, Poliția Orașului Uricani a fost sesizată cu privire la faptul că, în data de 19 decembrie a.c., DÂMBEAN DOREL-GHEORGHE (foto), în vârstă de 32 de ani, cioban în zona Valomir, din orașul Uricani, a plecat la stână în jurul orei 12:00 și nu a mai revenit la reședința sa din Uricani. Persoana care a formulat sesizare privind plecarea voluntară nu a putut oferi mai multe detalii cu privire la obiectele de vestimentație ori semnalmentele bărbatului, precizând doar că telefonul mobil al acestuia este închis”, transmite IPJ Hunedoara.

Cei care au informaţii utile pentru găsirea lui Dorel Gheorghe Dâmbean sunt rugaţi să sune la 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată secţie de poliţie.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa, mâine, într-o localitate din Timiș! Aquatim anunță lucrări de mentenanță la rețeaua de distribuție

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.