Skip to main content

Dispariţie învăluită în mister! O fată de 17 ani parcă a intrat în pământ

Sunt căutări ample, pentru găsirea unei tinere de 17 ani, a cărei dispariţie a fost anunţată chiar de iubitul acesteia.

ărbatul, din municipiul Hunedoara, a alertat Poliţia, la o zi după ce tânăra a plecat din baraca în care locuiau amândoi, şi nu s-a mai întors.

CITEŞTE ŞI:Interes american pentru afaceri cu firmele timișene, participante la misiunea economică de la New York și Miami

Alexandra Ciurar a fost văzută ultima dată sâmbătă, 11 iunie, iar de atunci nimeni nu i-a dat de urmă.

“Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că minora a plecat în data de 11 iunie a.c. de la locuinţa bărbatului în timp ce acesta dormea, motiv pentru care acesta nu cunoaște cu certitudine ce obiecte de îmbrăcăminte purta aceasta când a plecat, însă ultima dată când a văzut-o purta un trening negru, fără înscrisuri, un tricou roșu cu scris alb în zona pieptului și pantofi sport albi”, transmite IPJ Hunedoara.

Alexandra Ciurar are următoarele semnalmente: înălțime 1,55 m, aproximativ 45 kg., păr brunet, ochi căprui, constituție slabă, tatuaj cu mai multe litere pe dosul palmei drepte, iar ca semn particular îi lipsește un dinte frontal.

Poliţiştii au început imediat căutările fetei pe care au dat-o şi în urmărire naţională.

De asemenea fac apel la toţi care au informaţii despre dispariţia tinerei, să sune la 112 sau se prezinte la cea mai apropiată Secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Ritualul semănatului în Banat, prezentat la Muzeul Satului din Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.