Skip to main content

Dispariţie învăluită în mister! O fată de 17 ani parcă a intrat în pământ

Sunt căutări ample, pentru găsirea unei tinere de 17 ani, a cărei dispariţie a fost anunţată chiar de iubitul acesteia.

ărbatul, din municipiul Hunedoara, a alertat Poliţia, la o zi după ce tânăra a plecat din baraca în care locuiau amândoi, şi nu s-a mai întors.

CITEŞTE ŞI:Interes american pentru afaceri cu firmele timișene, participante la misiunea economică de la New York și Miami

Alexandra Ciurar a fost văzută ultima dată sâmbătă, 11 iunie, iar de atunci nimeni nu i-a dat de urmă.

“Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că minora a plecat în data de 11 iunie a.c. de la locuinţa bărbatului în timp ce acesta dormea, motiv pentru care acesta nu cunoaște cu certitudine ce obiecte de îmbrăcăminte purta aceasta când a plecat, însă ultima dată când a văzut-o purta un trening negru, fără înscrisuri, un tricou roșu cu scris alb în zona pieptului și pantofi sport albi”, transmite IPJ Hunedoara.

Alexandra Ciurar are următoarele semnalmente: înălțime 1,55 m, aproximativ 45 kg., păr brunet, ochi căprui, constituție slabă, tatuaj cu mai multe litere pe dosul palmei drepte, iar ca semn particular îi lipsește un dinte frontal.

Poliţiştii au început imediat căutările fetei pe care au dat-o şi în urmărire naţională.

De asemenea fac apel la toţi care au informaţii despre dispariţia tinerei, să sune la 112 sau se prezinte la cea mai apropiată Secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Ritualul semănatului în Banat, prezentat la Muzeul Satului din Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.