Skip to main content

Directorul de Horticultura, scos pe făraş după ce a fost reevaluat de USR-işti! De la manager de top a ajuns un şef lipsit de viziune

Consiliul de Administrație al SC Horticultura SA a decis în ședința din astăzi să îl dea afară pe directorul Dan Rusu, pe motiv că managementul societăţii are nevoie de o viziune diferită.

Cu alte cuvinte, Dan Rusu este incapabil să ducă Horticutura acolo unde îşi doreşte USR, partid care l-a şi propulsat pe acesta, în funcţie.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Taximetriștii timișoreni continuă protestele! Unii dintre ei au intrat în greva foamei, în urmă cu câteva zile

Se întâmpla în ianuarie 2022, când acelaşi Consiliu de Administraţie format din USR-iti şi apropiaţi de-ai lor l-a dat afară pe Andrei Drăgilă, după trei decenii în fruntea societăţii.

Tot atunci, Dan Rusu era prezentat ca un profesionist desăvârşit, care urma să revoluţioneze tăiatul ierbii şi plantările de flori.

„Antreprenor cu experiență, el a condus filiale ale unor companii multinaționale cu 700 de angajați și cifre de , afaceri de peste 50 de milioane de euro, atât din România, cât și din Serbia. Cunoscător a patru limbi străine, acesta a ocupat diverse funcții de management în companii naționale și internaționale timp de peste 27 de ani. Noul director interimar al societății va avea ca primă sarcină din partea Consiliului de Administrație realizarea unui inventar și eficientizarea societății prin diversificarea surselor de venit”, transmitea SC Horticultura, pe 21 ianuarie 2022.

Acum, acelaşi Dan Rusu este prezentat ca un om lipsit de viziune, sau cel puţin de viziunea de care şi-o doreşte USR.

„Consiliul de Administrație al SC Horticultura SA a decis în ședința din data de 4 martie 2024 să încheie colaborarea cu domnul Dan Rusu, respectiv să încheie unilateral contractul de mandat. Această decizie vine în urma viziunilor diferite de abordare a managementului societății, respectiv a planurilor de dezvoltare strategică care necesită un management financiar și operațional diferit. Îi mulțumim domnului Dan Rusu pentru colaborarea avută până acum și îi urăm mult succes în proiectele profesionale viitoare!„, a transmis astăzi, Horticultura.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.