Skip to main content

Din iunie începe o nouă etapă de distribuire a pachetelor cu produse alimentare! Vizate sunt persoanele cu dizabilități și alte categorii vulnerabile

Începând din data de 12 iunie, Primăria Timişoara, prin Direcţia de Asistenţă Socială, distribuie pachetele cu produse alimentare, provenite din stocurile de intervenţie comunitară.

Vor beneficia persoanele cu dizabilități gradul I și II (grav și accentuat), precum și alte categorii vulnerabile.

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare se face în limita stocului disponibil, din locația situată pe strada Lorena nr. 35, doar pentru persoanele cu domiciliul/reședința pe raza municipiului Timișoara, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00.

Toți beneficiarii care ridică produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original și certificatul de încadrare în boală, sau documentele doveditoare situației de vulnerabilitate, după caz.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială precizează că, un pachet cu alimente cântărește aproximativ 25 de kg.

De asemenea, până în data de 12 iunie se desfășoară distribuirea pachetelor cu produse alimentare către persoanele beneficiare de venit minim garantat, respectiv alocație pentru susținerea familiei, în cadrul POAD 2022-2023.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.