Skip to main content

Dezastru în Timiş din cauza vântului puternic! Acoperişuri smulse de vânt, panouri publicitare distruse şi copaci puşi la pământ

Vântul care suflă cu putere, de câteva ore bune, face ravagii şi în judeţul Timiş, unde pompierii au zeci de intervenţii finalizate şi tot atâtea în desfăşurare.

În Timişoara, pompierilor le-a fost cerut ajutorul după ce un copac s-a prăbuşit peste o maşină parcată pe strada Meletie Drăghici.

Alţi arbori au căzut pe Calea Aradului, pe strada Stuparilor, iar pe Calea Şagului, vântula pus la pământ un panou publicitar.

CITEŞTE ŞI: Dramă fără margini! Un copil se zbate între viaţă şi moarte după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina în care era împreună cu părinţii

Pompieri au intervenit şi pe Calea Lugojului, dar şi pe strada Marginii, unde vântul a smuls cabluri de utilităţi.

Situaţia este similară şi în alte localităţi din judeţ.

La Comloşu Mare, un copac a căzut peste o maşină aflată în mers, în care eera doar şoferiţa, o tânără de 19 ani.

Din fericire, aceasta nu a fost rănită grav, dar a suferit un atac de panică.

Alte intervenţii în care au fost solicitaţi pompierii timişeni, în ultimele ore:

– 8 degajări de copaci căzuți pe carosabil, pe gardul unei case și pe autoturisme;

– 4 degajări de cabluri căzute pe carosabil;

– 1 degajare panou publicitar metalic de pe stâlp;

– 2 degajări elemente de construcție cu pericol de cădere de pe clădiri și fațade;

– 4 degajări de tablă de pe acoperișuri, cu pericol de cădere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.