Skip to main content

Detalii șocante în cazul celor două adolescente care s-au aruncat în gol de pe o fabrică părăsită! Alexandra și Georgiana erau prietene din copilărie

Ies la iveală detalii șocante despre cele două fete de 15 ani, care și-au pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la 20 de metri.

Alexandra și Georgiana erau din Uricani, județul Hunedoara, și erau prietene de mici și au fost colege de clasă până la terminarea gimnaziului. Ieri însă, în au luat o decizie radicală. S-au dus împreună la o fabrică părăsită din Lupeni și s-au aruncat în gol.

Una dintre fete chiar și-a sunat mama înainte să sară, femeia a alertatat imediat autoritățile, însă în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, cele două își duseseră planul la bun sfârșit. Ambele au fost declarate decedate de medici.

După tragedie au început să iasă la iveală o serie de detalii șocante. Fetele sufereau de anxietate, iar tatăl uneia dintre ele, se pare că știa de această problemă.

A sunat-o pe maică-sa şi maică-sa a sunat la 112, iar taică-su a plecat din Uricani cât a putut de repede, pentru că ştia că are probleme fetiţa. Când a ajuns erau deja căzute amândouă, se aruncase, telefoanele lăsate sus pe clădire, îmbrăcate cum era, de vreme mai rece, căzute pe un teren din ăla accidentat, piatră. Cert este că au premeditat lucrul ăsta. Şi-au ales locul, deci nu s-au dus la întâmplare”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul din Uricani, conform observatornews.ro.

Fetele au scris și bilete de adio înainte de a sări gol. Au trimis o poza pe un grup de WhatsApp, în care erau mai mulți tineri, prieteni ai acestora. În plus le-au reproșat celorlalți din grup că sunt toxici și ca le-au jignit în repetate rânduri. Ba mai mult, fetele spun că din cauza lor se vor omorî. Amele mesaje erau identice.

sursa foto: facebook – Mondo TV

Poliţiştii încearcă să afle acum motivele şi circumstanţele gestului celor două adolescemte, în cauză fiind deschis un dosar penal. 

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.