Skip to main content

Deputatul Cosmin Şandru, după întâlnirea cu primarii liberali din judeţ:  Facem echipă pentru Timișul puternic!

Dezvoltarea unitară a județului, proiecte comune de investiții, propuneri pentru comune și orașe moderne.

Toate acestea au fost pe ordinea de zi a întâlnirii pe care deputatul de Timiş, Cosmin Şandru, a avut-o cu primarii liberali din judeţ.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Noi restricții de circulație în Timișoara, începând de astăzi și până luni, inclusiv!

“Au fost peste 45 de oameni care reprezintă comunitățile timișene cu responsabilitate și care fac eforturi importante pentru ca fiecare cetățean să găsească oportunități acolo unde locuiește. Unitate, continuitate și viziune sunt 3 principii în care credem și de la care nu ne abatem indiferent de vremuri sau de vremelnici. Timișenii așteaptă să simtă cu adevărat că dezvoltarea nu este doar o loznică fluturată atunci când mergem să le cerem votul. De aceea, am decis să consolidăm parteneriatul dintre comunități și Consiliul Județean, să comunicăm mai mult și mai bine și să dovedim că proiectele liberale sunt cele care garantează succesul tranziției către localități de care să fie mândri”, spune Cosmin Şandru.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.