Skip to main content

Deputatul Cosmin Şandru, după întâlnirea cu primarii liberali din judeţ:  Facem echipă pentru Timișul puternic!

Dezvoltarea unitară a județului, proiecte comune de investiții, propuneri pentru comune și orașe moderne.

Toate acestea au fost pe ordinea de zi a întâlnirii pe care deputatul de Timiş, Cosmin Şandru, a avut-o cu primarii liberali din judeţ.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Noi restricții de circulație în Timișoara, începând de astăzi și până luni, inclusiv!

“Au fost peste 45 de oameni care reprezintă comunitățile timișene cu responsabilitate și care fac eforturi importante pentru ca fiecare cetățean să găsească oportunități acolo unde locuiește. Unitate, continuitate și viziune sunt 3 principii în care credem și de la care nu ne abatem indiferent de vremuri sau de vremelnici. Timișenii așteaptă să simtă cu adevărat că dezvoltarea nu este doar o loznică fluturată atunci când mergem să le cerem votul. De aceea, am decis să consolidăm parteneriatul dintre comunități și Consiliul Județean, să comunicăm mai mult și mai bine și să dovedim că proiectele liberale sunt cele care garantează succesul tranziției către localități de care să fie mândri”, spune Cosmin Şandru.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.