Skip to main content

Decor polar în Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara, în perioada Târgului de Crăciun! Nu vor lipsi igluurile, urșii polari sau pinguinii

Cu o atmosferă magică și decor polar, Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara se pregătește să devină centrul unei aventuri festive și atrăgătoare în perioada 26 noiembrie – 7 ianuarie.

Mai exact, în acest an, Piața Sfântul Gheorghe va fi integrată în Târgul de Crăciun cu un decor polar, menit să îi atragă pe vizitatori! Igluurile, urșii polari și pinguinii vor transforma spațiul într-o lume de poveste.

Organizatorii îi invită pe artiști, artizani, meșteșugari, dar și pe potențialii parteneri, sponsori și organizații neguvernamentale cu scop umanitar să se alăture și să își ocupe unul dintre cele 10 igluuri disponibile.

Promovăm în special produsele meșteșugăresti, handmade, dar și pe cele specifice evenimentului și perioadei din an. Perioada de participare nu este impusă, dar nu poate fi mai mică de o săptămână (de luni până duminică). Taxele de participare vor fi calculate în funcție de durata participării, prin raportare la taxele prevăzute în Regulamentul Târgului de Crăciun”, transmite Casa de Cultură a Municipiului Timișoara

Cei interesați să ocupe un iglu trebuie însă să se grăbească. Pentru că anunțul a fost publicat abia ieri pe pagina de facebook a Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, iar înscrierile se încheie în 12 noiembrie, adică duminică. Ieri și astăzi, doritorii au putut depune cererile la sediul instituției, de acum însă, înscrierile se mai pot face doar online la adresele de e-mail boe@ccmt.ro și office@ccmt.ro.

Cerere-tip de înscriere: https://docdro.id/fEj92L3

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.