Skip to main content

Decor polar în Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara, în perioada Târgului de Crăciun! Nu vor lipsi igluurile, urșii polari sau pinguinii

Cu o atmosferă magică și decor polar, Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara se pregătește să devină centrul unei aventuri festive și atrăgătoare în perioada 26 noiembrie – 7 ianuarie.

Mai exact, în acest an, Piața Sfântul Gheorghe va fi integrată în Târgul de Crăciun cu un decor polar, menit să îi atragă pe vizitatori! Igluurile, urșii polari și pinguinii vor transforma spațiul într-o lume de poveste.

Organizatorii îi invită pe artiști, artizani, meșteșugari, dar și pe potențialii parteneri, sponsori și organizații neguvernamentale cu scop umanitar să se alăture și să își ocupe unul dintre cele 10 igluuri disponibile.

Promovăm în special produsele meșteșugăresti, handmade, dar și pe cele specifice evenimentului și perioadei din an. Perioada de participare nu este impusă, dar nu poate fi mai mică de o săptămână (de luni până duminică). Taxele de participare vor fi calculate în funcție de durata participării, prin raportare la taxele prevăzute în Regulamentul Târgului de Crăciun”, transmite Casa de Cultură a Municipiului Timișoara

Cei interesați să ocupe un iglu trebuie însă să se grăbească. Pentru că anunțul a fost publicat abia ieri pe pagina de facebook a Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, iar înscrierile se încheie în 12 noiembrie, adică duminică. Ieri și astăzi, doritorii au putut depune cererile la sediul instituției, de acum însă, înscrierile se mai pot face doar online la adresele de e-mail boe@ccmt.ro și office@ccmt.ro.

Cerere-tip de înscriere: https://docdro.id/fEj92L3

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.