Skip to main content

Decizie de ultimă oră! Se interzice circulaţia persoanelor şi pe timp de zi şi intervine Armata

Preşedintele României, Klaus Iohannis a anunţat, în urmă cu foarte puţin timp, noile măsurile luate pentru limitarea răspîndirii coronavirusului.

Astfel, dacă Ordonaţa Militară interzicea deplasările pe timpul nopţii, cu anumite excepţii, acest lucru va fi valabil de mâine, şi pe perioada zilei.

CITEŞTE ŞI: Explozie de infectări cu coronavirus! Aproape 200 de cazuri confirmate în ultimele în ultimele 24 de ore

„Am discutat măsurile suplimentare care se cer luate. Am convenit că e nevoie de măsuri suplimentare pentru a încetini răspândirea infecției. Se vor introduce noi restricții de circulaței, ce a fost până acum o recomandare devine o obligație, după principiul stăm acasă. Oamenii pot ieși să meargă la serviciu, pentru cumpărături de alimente”, a declarant preşedintele României, Klaus Iohannis.

De asemenea, şeful statului a anunţat că urmează ca armata să fie scoasă pe străzi.

Mai exact, preşedintele României a spus că acest lucru se va întâmpla pentru suplimentarea forţelor de ordine care se asigură în aceste momente că măsurile impuse sunt respectate.

„Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de ordine„, a mai spus Klaus Iohannis.

CITEŞTE ŞI: Explozie de infectări cu coronavirus! Aproape 200 de cazuri confirmate în ultimele în ultimele 24 de ore

Au fost luate decizii şi în privvinţa vârstinciilor, consideraţi categoria cea mai vulnerabilă, la infectarea cu coronavirus.

Astfel, persoanele de peste 65 de ani nu mai au voie să iasă din casă, în această perioadă.

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.