Skip to main content

De săptămâna viitoare, Aquatim redeschide centrele de hidratare pentru timișoreni!

În condițiile în care se anunță zile cu temperaturi foarte ridicate, Aquatim reînființează centrele de hidratare cu care timișorenii sunt deja familiarizați.

Acestea vor funcționa la sediul principal din strada Gheorghe Lazăr, nr. 11A, respectiv în locația Call Center-ului din strada Enric Baader, nr. 11.

Cele două puncte de hidratare vor consta în aparate de apă, pahare de unică folosință și apă rece, proaspătă, din uzinele proprii. Ele devin funcționale de săptămâna viitoare, mai precis de luni, 17 iulie.

În același context, Aquatim recomandă hidratarea de la cele 90 de fântâni publice forate, situate în toate zonele Timișoarei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.