De CARTEA RECORDURILOR! Cum a fost desemnat Grindeanu, premier al României?

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

În aceast după amiază, Sorin Grindeanu a susținut, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, prima conferință de presă în noua calitate, cea de premier desemnat al României.

Cu această ocazie, liderul PSD Timiș a povestit circumstanțele în care a primit vestea că a fost acceptat de șeful statului, să conducă Executivul României.

„Azi dimineață am primit un sms de la domnul președinte Klaus Iohannis. Eu nu aveam numărul dumnealui de telefon, așa că l-am sunat pe domnul președinte Liviu Dragnea, să verific numărul, pentru că în asemenea momente, te poți aștepta la orice.  După ce am primit confirmarea că numărul de la care am primit acel sms este într-adevăr al domnului Klaus Iohannis, i-am mulțumit președintelui pentru încrederea acordată”, a spus premierul desemnat al României, Sorin Grindeanu.

Deși nici el, nici președintele PSD, Liviu Dragnea, nu au părut deranjați de modalitatea pe care a ales-o Klaus Iohannis să desemneze premierul țării, Călin Popescu Tăriceanu nu a ratat ocazia de a ironiza situația.

„Așa ceva este un record. Este de  guinness book, desemnarea unui premier, prin sms”, a spus președintele ALDE.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Cine crede aceasta prostie este un mare cretin. Dragnea Tariceanu si Grindeanu au conceput o idiotenie de dat la electoratul PSD sa il amuze. E buna pentru asistatii social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.