Skip to main content

Cutremur de 5,2 grade pe scara Richter, în zona de sud-vest a țării! A fost resimțit și la Timișoara!

Cutremur în această după amiază, în sud-vestul țării! S-a simțit chiar și la Timișoara.

Conform Institutului de Fizică a Pământului, seismul a avut loc la ora 16:58:06 și s-a produs în zona Olteniei. Epicentrul a fost în județul Gorj, în apropiere de Târgu Jiu.

Cutremurul a avut o magnitudine de 5.2 pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 15 km.

Cutremurul a fost resimțit și la Timișoara, Sibiu, Craiova, Cluj-Napoca, Arad, Brasov și chiar Belgrad.

Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime.

Începând cu orele 17:15 subunitățile ISU TIMIS se deplasează în recunoastere post cutremur. La nivelul Dispeceratului ISU Timiș, până în acest moment, nu s-au înregistrat apeluri care să solicite sprijinul în urma cutremurului”, transmite ISU Banat.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.