Skip to main content

Cursă nebună în miez de noapte! Poliția, pe urmele unei mașini care nu a oprit la un control de rutină! Tânărul de la volan era băut, nu avea permis și autoturismul avea numere false

Urmărire ca în filme, după ce un tânăr aflat la volanul unei mașini nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Cursa nebună s-a desfășurat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Mai exact, polițiștii hunedoreni au încercat să oprească pentru un control de rutină un autoturism din trafic. La vederea echipajelor, bărbatul de la volan a călcat și mai tare pedala de accelerație. Pe urmele lui au plecat mai multe echipaje de poliție, iar după câțiva kilometri acesta a fost oprit.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care circula pe strada Nicolae Titulescu, din oraşul Haţeg, însă conducătorul auto al autoturismului în cauză nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, motiv pentru care poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia pe strada Mihai Eminescu din orașul Hațeg până la oprirea acestuia, în fața unui imobil situat în localitatea Tuștea, județul Hunedoara”, transmite IPJ Hunedoara.

La volanul autoturismului poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Reea, judeţul Hunedoara, care, în urma verificărilor s-a constatat că, acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea poliţiştii au constatat că, numărul de înmatriculare aflat pe mașină, aparține unui alt autoturism.

Tânărul în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere, și „ punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.