Cum au fost salvaţi de la moarte, doi sinucigaşi? Îngerii păzitori există şi trăiesc printre noi

O femeie de 58 de ani a dat drumul la gaz, apoi a-a întins în pat, aşteptând să moară.

Dar, înainte de asta a sunat la 112 şi le-a spus poliţiştilor că îşi va lua viaţa. Nu le-a spus însă cine este, sau unde locuieşte.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Se lucrează și astăzi pe străzile din Timișoara

S-a întâmplat în localitatea arădeană Şiria, unde imediat a început o luptă contracronometru, agenţii încercând să afle cine a fost persoana de la celălalt capăt al firului.

În scurt timp, Cosmin Creţi, agent şef adjunct a reuşit să o identifice pe femeie şi s-a dus la domiciliul ei.

“Întrucât femeia nu răspundea la apelul polițistului iar înlăturarea oricărei primejdii care i-ar fi putut pune în pericol viața sau integritatea corporală era absolut necesară, deși simțea un puternic miros de gaz butan, colegul nostru a pătruns în imobil și a scos femeia de urgență. A procedat apoi la deschiderea geamurilor și oprirea gazului de la aragaz, solicitând sprijinul unui echipaj medical în vederea acordării de îngirjiri medicale femeii de 58 de ani”, transmite IPJ Arad.

femeie

Salvarea acestei vieţi nu este însă singura faptă de acest gen a poliţistului Cosmin Creţi.

CITEŞTE ŞI: Vrei să te implici în manifestările dedicate Centenarului? Primeşti până la 50 de mii de lei, de la Guvern

În urmă cu aproape două luni, el l-a smuls din ghearele morţii, pe un bătrân de 78 de ani.

barbat

“La data de 22 martie, fiica unui bărbat din Șiria l-a contactat pe polițist, aducându-i acestuia la cunoștință că tatăl ei intenționează să-și pună capăt zilelor, prin spânzurare. Cu promptitudine, colegul nostru s-a deplasat în curtea din spatele imobilului în care locuia bărbatul. Ajuns la fața locului, deși s-a încercat determinarea acestuia să renunțe la hotărârea de a-și lua viața, voința bărbatului de 78 de ani era de necontenit. Având cablul înfășurat în jurul gâtului, bărbatul s-a aruncat de pe scara pe care era urcat, însă colegul nostru Creţi Cosmin l-a prins și l-a luat în spate, tăind apoi cu un briceag lațul”, mai spun cei de la IPJ Arad.

Acum, cele două persoane salvate regretă gestul necugetat pe care l-au făcut, şi îi mulţumesc salvatorului lor pentru că le-a dat  o nouă şansă la viaţă.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.