Cum au fost salvaţi de la moarte, doi sinucigaşi? Îngerii păzitori există şi trăiesc printre noi

O femeie de 58 de ani a dat drumul la gaz, apoi a-a întins în pat, aşteptând să moară.

Dar, înainte de asta a sunat la 112 şi le-a spus poliţiştilor că îşi va lua viaţa. Nu le-a spus însă cine este, sau unde locuieşte.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Se lucrează și astăzi pe străzile din Timișoara

S-a întâmplat în localitatea arădeană Şiria, unde imediat a început o luptă contracronometru, agenţii încercând să afle cine a fost persoana de la celălalt capăt al firului.

În scurt timp, Cosmin Creţi, agent şef adjunct a reuşit să o identifice pe femeie şi s-a dus la domiciliul ei.

“Întrucât femeia nu răspundea la apelul polițistului iar înlăturarea oricărei primejdii care i-ar fi putut pune în pericol viața sau integritatea corporală era absolut necesară, deși simțea un puternic miros de gaz butan, colegul nostru a pătruns în imobil și a scos femeia de urgență. A procedat apoi la deschiderea geamurilor și oprirea gazului de la aragaz, solicitând sprijinul unui echipaj medical în vederea acordării de îngirjiri medicale femeii de 58 de ani”, transmite IPJ Arad.

femeie

Salvarea acestei vieţi nu este însă singura faptă de acest gen a poliţistului Cosmin Creţi.

CITEŞTE ŞI: Vrei să te implici în manifestările dedicate Centenarului? Primeşti până la 50 de mii de lei, de la Guvern

În urmă cu aproape două luni, el l-a smuls din ghearele morţii, pe un bătrân de 78 de ani.

barbat

“La data de 22 martie, fiica unui bărbat din Șiria l-a contactat pe polițist, aducându-i acestuia la cunoștință că tatăl ei intenționează să-și pună capăt zilelor, prin spânzurare. Cu promptitudine, colegul nostru s-a deplasat în curtea din spatele imobilului în care locuia bărbatul. Ajuns la fața locului, deși s-a încercat determinarea acestuia să renunțe la hotărârea de a-și lua viața, voința bărbatului de 78 de ani era de necontenit. Având cablul înfășurat în jurul gâtului, bărbatul s-a aruncat de pe scara pe care era urcat, însă colegul nostru Creţi Cosmin l-a prins și l-a luat în spate, tăind apoi cu un briceag lațul”, mai spun cei de la IPJ Arad.

Acum, cele două persoane salvate regretă gestul necugetat pe care l-au făcut, şi îi mulţumesc salvatorului lor pentru că le-a dat  o nouă şansă la viaţă.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.