Skip to main content

Cu trofeul pe masă! Leii din Banat joacă pentru trofeul Alpe Adria Cup 

       

Echipa de baschet SCM Timișoara a învins gazda turneului F4 al Alpe Adria Cup, Kapfenberg Bulls, cu 94-92, aseară, în semifinale.

Baschetbaliștii alb-violeți vor disputa finala competiției, astăzi, de la ora 20.00, cu MKS Dabrowa Gornicza, deținătoarea trofeului.

Polonezii au învins Redstone Olomoucko (Cehia), cu 104-97, după prelungiri, în prima semifinală.

Echipa de baschet SCM Timișoara a condus în cea mai mare parte a semifinalei cu austriecii de la Kapfenberg, dar a fost nevoie de un coș înscris de Tyreek Myjewel Scott-Grayson, în ultima secundă, pentru a-și apropia victoria.

Prima repriză a fost una cu multe puncte marcate (60-56, la pauză, în avantaj pentru timișoreni). Imediat după startul sfertului al patrulea, s-a făcut 80-71 pentru Timișoara, dar Kapfenberg a egalat apoi la 81 și s-a mers cap la cap până la final.

„Un meci foarte strâns și greu. Super semifinală. Cred că din primele minute ne-am aflat în control și am avut șansa de a câștiga. Am fost în frunte de cele mai multe ori. Suntem în finală, așa că trebuie să lăsăm acest joc în urmă. Felicitări jucătorilor mei, sunt mândru de ei”, a spus Dragan Petricevic, antrenor principal.

„Este un sentiment plăcut să marchezi coșul câștigător. Echipa mea a luptat din greu pentru toate cele 40 de minute, ne-am descurcat în momentele grele și de adversitate. Am câștigat, ceea ce este foarte frumos. Antrenorul m-a pregătit pentru aruncare la acea ultima posesie și am transformat-o în coș. Îi mulțumesc pentru asta. Ne putem bucura un pic, dar de dimineață trebuie să ne gândim la Dabrowa Górnicza, pe care vrem să o învingem”, a transmis baschetbalistul Tyreek Myjewel Scott-Grayson.

Meciul pentru trofeu poate fi urmărit pe canalul YouTube Alpe Adria Cup, https://www.youtube.com/watch?v=U0F3kNJGtbA, iar coșul victoriei poate fi văzut AICI.

   

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.