Cu jandarmul la ușă! Ce surpriză a avut un timișorean?

Nu mică i-a fost surpriza unui timișorean de 42 de ani de ani când s-a trezit cu un jandarm la ușă.

Acesta era îmbrăcat în civil, pentru că era în timpul liber și și-a anunțat imediat motivul vizitei. Nu a bătut la ușa omului cu vești proaste, ci cu portofelul pe care bărbatul în pierduse cu puțin timp în urmă.

„Luni 31 octombrie 2016, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, aflat în timpul liber, a găsit un portofel în zona Pieţei 700 din municipiul Timişoara, care avea în el cartea de identitate, diverse carduri şi aproximativ 80 de lei”, transmite Jandarmeria Timiș.
În urma verificării cărţii de identitate, a reieşit că cel care l-a pierdut este un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în municipiul Timişoara, astfel jandarmul că s-a deplasat adresa respectivă, pentru a-i înmâna personal păgubitului,  portofelul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.