Creșteri importante în 2017 pentru Aeroportul Internațional ,,Traian Vuia” Timișoara! Câți pasageri au trecut prin aerogară?

Angajații Aeroportului Internațional ,,Traian Vuia” din Timișoara, se  mândresc cu creșteri considerabile a numărului de pasageri în anul 2017.

Peste un milion de persoane au trecut pragul aeroportului, cu 40% mai multe decât în 2016.

În ceea ce privește cursele interne, 25% din călători au ales să plece de la Timișoara spre Cluj, Constanța, București sau Iași, pe perioada estivală.

De asemenea, pese 40.000 de pasageri au ales să plece spre destinații cum ar fi Antalya, Heraklion, Zakynthos, Santorini sau Palma de Mallorca, cu 20% mai mult față de anul 2016.

CITEȘTE ȘI: Ce a putut face un bărbat chiar la locul de muncă? Fapta i-a uimit până și pe polițiști!

„Anul 2017 a fost un an cu realizări semnificative pentru Aeroportul Internațional Timișoara: au fost inaugurate destinații noi cu zboruri regulate spre Tel Aviv și Frankfurt-am-Main și curse de vacanță spre Constanța şi Palma de Mallorca, iar cursele regulate și-au suplimentat frecvențele spre unele destinaţii deja existente. Ca premieră în 2017, poarta aeriană din vestul țării a devenit primul aeroport din România certificat EASA (European Aviation Safety Agency. Aşa cum am mai spus, rămânem optimiști și credem că anul viitor vom ajunge în prima jumătate a anului la pragul de 1 milion, iar până la finele lui 2018 ne dorim să ne apropiem de ținta de 2 milioane de pasageri.” a spus Directorul General al aeroportului, Daniel Idolu.

CITEȘTE ȘI: Durere fără margini! Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în propria gospodărie

În topul destinațiilor, peste 350 de mii de pasageri au călătorit la București, 233.144 de mii au ales Londra Luton și Stansted, 212.879 au mers în Munchen, spre Milano-Bergamo au călătorit 165.244 de persoane și Bruxelles-Charleroi cu 76.712 mii de pasageri.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.