Creșteri importante în 2017 pentru Aeroportul Internațional ,,Traian Vuia” Timișoara! Câți pasageri au trecut prin aerogară?

Angajații Aeroportului Internațional ,,Traian Vuia” din Timișoara, se  mândresc cu creșteri considerabile a numărului de pasageri în anul 2017.

Peste un milion de persoane au trecut pragul aeroportului, cu 40% mai multe decât în 2016.

În ceea ce privește cursele interne, 25% din călători au ales să plece de la Timișoara spre Cluj, Constanța, București sau Iași, pe perioada estivală.

De asemenea, pese 40.000 de pasageri au ales să plece spre destinații cum ar fi Antalya, Heraklion, Zakynthos, Santorini sau Palma de Mallorca, cu 20% mai mult față de anul 2016.

CITEȘTE ȘI: Ce a putut face un bărbat chiar la locul de muncă? Fapta i-a uimit până și pe polițiști!

„Anul 2017 a fost un an cu realizări semnificative pentru Aeroportul Internațional Timișoara: au fost inaugurate destinații noi cu zboruri regulate spre Tel Aviv și Frankfurt-am-Main și curse de vacanță spre Constanța şi Palma de Mallorca, iar cursele regulate și-au suplimentat frecvențele spre unele destinaţii deja existente. Ca premieră în 2017, poarta aeriană din vestul țării a devenit primul aeroport din România certificat EASA (European Aviation Safety Agency. Aşa cum am mai spus, rămânem optimiști și credem că anul viitor vom ajunge în prima jumătate a anului la pragul de 1 milion, iar până la finele lui 2018 ne dorim să ne apropiem de ținta de 2 milioane de pasageri.” a spus Directorul General al aeroportului, Daniel Idolu.

CITEȘTE ȘI: Durere fără margini! Un bărbat de 33 de ani s-a spânzurat în propria gospodărie

În topul destinațiilor, peste 350 de mii de pasageri au călătorit la București, 233.144 de mii au ales Londra Luton și Stansted, 212.879 au mers în Munchen, spre Milano-Bergamo au călătorit 165.244 de persoane și Bruxelles-Charleroi cu 76.712 mii de pasageri.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.