Skip to main content

Costel Pantilimon, noul manager general al clubului de fotbal Politehnica Timişoara

Costel Pantilimon vine la conducerea echipei de liga a II-a, ASU Politehnica Timişoara.

Nu este pentru prima dată când Pantilimon îşi arată interesul pentru echipa de pe Bega.

CITEŞTE ŞI: Şpagă uriaşă, pentru angajări la stat! Femeia prinsă în flagrant vehicula nume importante de pe scena politică şi administrativă

În vara anului trecut, el şi-a dorit să fie preşedintele clubului, însă proiectul de management nu a fost agreat.

“El a venit cu un proiect care nu se pliază pe ce suntem noi acum. I-am spus asta și i-am spus că este un proiect foarte bun, dar nu se potrivește în acest moment. I-am transmis că rămânem în contact pentru viitor”, spunea Florin Drăgan, rectrul Universităţii Politehnica, la acea vreme, pentru Digi Sport.

Costel Pantilimon şi-a început cariera în orasul natal, la Bacău, la echipa Aerostara şi a evoluat în prima ligă doar la Poli Timişoara.

Aici, a fost legitimat timp de nouă ani, începând din 2003, când clubul era condus de Marian Iancu.

În perioada în care a evoluat pentru echipa din Banat, Pantilimon era iubit de fanii timişoreni.

În sezonul 2011/2012, portarul român a fost împrumutat la Manchester City, echipă care l-a cumpărat, în vara anului 2012.

În cariera a mai trecut pe la Sunderland, Watford, Deportivo La Coruna, Nottingham Forest, Omonia Nicosia si Denizlispor.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Imaginile disperării în Turcia! Oamenii sapă cu mâinile goale printre dărâmături și aleargă cu copii în brațe pe străzi! Pompieri și medici din România au plecat să le dea o mână de ajutor

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.