Skip to main content

Costel Pantilimon, noul manager general al clubului de fotbal Politehnica Timişoara

Costel Pantilimon vine la conducerea echipei de liga a II-a, ASU Politehnica Timişoara.

Nu este pentru prima dată când Pantilimon îşi arată interesul pentru echipa de pe Bega.

CITEŞTE ŞI: Şpagă uriaşă, pentru angajări la stat! Femeia prinsă în flagrant vehicula nume importante de pe scena politică şi administrativă

În vara anului trecut, el şi-a dorit să fie preşedintele clubului, însă proiectul de management nu a fost agreat.

“El a venit cu un proiect care nu se pliază pe ce suntem noi acum. I-am spus asta și i-am spus că este un proiect foarte bun, dar nu se potrivește în acest moment. I-am transmis că rămânem în contact pentru viitor”, spunea Florin Drăgan, rectrul Universităţii Politehnica, la acea vreme, pentru Digi Sport.

Costel Pantilimon şi-a început cariera în orasul natal, la Bacău, la echipa Aerostara şi a evoluat în prima ligă doar la Poli Timişoara.

Aici, a fost legitimat timp de nouă ani, începând din 2003, când clubul era condus de Marian Iancu.

În perioada în care a evoluat pentru echipa din Banat, Pantilimon era iubit de fanii timişoreni.

În sezonul 2011/2012, portarul român a fost împrumutat la Manchester City, echipă care l-a cumpărat, în vara anului 2012.

În cariera a mai trecut pe la Sunderland, Watford, Deportivo La Coruna, Nottingham Forest, Omonia Nicosia si Denizlispor.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Imaginile disperării în Turcia! Oamenii sapă cu mâinile goale printre dărâmături și aleargă cu copii în brațe pe străzi! Pompieri și medici din România au plecat să le dea o mână de ajutor

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.