Skip to main content

Corul Avocaților din Timiș, în concert caritabil la Biserica Piaristă! Banii obținuți vor fi folosiți pentru renovarea sălii de sport a Liceului Gerhardinum, din Timișoara

Corul Avocaților din Baroul Timiș se reunește, din nou, pentru a susține un concert în scop caritabil.

Astfel că, duminică, la ora 19, Biserica Piaristă din Timișoara, str. Bd. Regele Ferdinand I nr. 3, va găzdui un concert dirijat de Mihaela-Codruța Niculescu.

Donațiile obținute vor fi direcționate pentru renovarea sălii de sport a Liceului Gerhardinum din Timișoara.

Corul și soliștii Sorina Neacșu, Luca Niculescu și Paul Ciucur vor fi acompaniați de organista Laura Leontiuc.

„Concertăm de această dată pentru un scop aparte, într-un loc special. Biserica Piaristă, prin dl. rector Kocsik Zoltan, ne oferă un cadru primitor pentru acest concert și sper să reușim să strângem o sumă cât mai mare pentru a sprijini renovarea sălii de sport a Liceului Catolic Gerhardinum”, a spus Paul Ciucur, inițiatorul proiectului

Organizatorul Concertului Primăverii este Asociația Sunetul Legii.

De asemenea, acesta anunță că intrarea este liberă, iar donațiile se vor putea face direct în timpul concertului sau în contul bancar în lei IBAN RO46 RNCB 0255 0255 1136 0010 (BCR TIMIŞOARA).

Pentru donațiile bancare, donatorii sunt rugați să indice ”Concert Avocați”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.