Skip to main content

Coronavirus în judeţul Timiş! Situaţia noilor cazuri, pe fiecare localitate! Timişoara este pe primul loc

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Timiş au fost carantinate 66 de persoane, iar alte 57 au intrat în izolare la domiciliu.

CITEŞTE ŞI: Explozie de cazuri noi de coronavirus! Aproape 75.000 de cazuri confirmate de la debutul pandemiei

În acelaşi interval, au fost confirmate 47 de cazuri noi de coronavirus, după cum urmează:

Timişoara – 32

Lugoj – 4

Dubrăviţa – 2

Giroc – 2

Giarmata Vii (Ghiroda) – 1

Ghiroda – 1

Săcălaz -1

Curtea -1

Teremia Mare -1

Jebel – 1

Satchinez – 1

Numărul total al persoanelor care au fost diagnosticate cu coronavirus în judeţul Timiş, de la debutul epidemiei în ţara noastră, a ajuns la 1.894.

Dintre acestea, 101 au decedat ca urmare a complicaţiilor provocate de COVID-19, iar în spitale mai sunt internae acum, 209 persoane.

19 pacienţi sunt în stare critică, pe secţiile de terapie intensivă, unde medicii depun toate eforturile pentru a-i salva.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Cheia succesului în agricultură – stimularea micilor producători. Cum vrea Raul Olajos, candidat la CJT, să vină în sprijinul acestora?

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.