Skip to main content

Copilă violată, în repetate rânduri de un individ care putea să îi fie bunic! Bărbatul a şi filmat unele dintre scenele de sex

Pornografie infantilă și viol săvârşit asupra unui minor, în formă continuată. Acestea sunt acuzaţiile pe care anchetatorii i le aduc unui bărbat de 54 de ani, care a abuzat sexual, o fată de 16 ani.

Calvarul copilei a început în luna iulie a anului trecut, atunci când a fost abordată de individul de 54 de ani, într-un bar din Timişoara.

Acesta i-a oferit câteva băuturi alcoolice, iar după ce fata s-a ameţit bine, bărbatul a dus-o la el acasă, unde a întreţinut relaţii sexuale cu ea.

CITEŞTE ŞI: Foto: Drum înghiţit de ape! Se intervine de urgenţă pentru eliberarea carosabilului şi deblocarea traficului auto

A filmat totul cu telefonul mobil, iar mai târziu a folosit imaginile respective, pentru a-şi şantaja victima.

Timp de jumătate de an, agresorul a urmărit-o pe copilă și la liceu, amenințând-o că va arăta filmările familiei și colegilor ei, dacă nu va continua să întrețină relații intime cu el.

Speriată şi ruşinată, fata a rămas victima bărbatului până în luna ianuarie, când a refuzat să mai aibă de-a face cu individul care îi putea fi bunic.

Înfuriat, individul şi-a pus ameninţările în practică şi a trimis imaginile cu conținut sexual explicit către apropiații fetei, iar în paralel a continuat să o hărţuiască.

„De asemenea, ar fi continuat să filmeze cu telefonul mobil relațiile intime și ar fi supravegheat-o zilnic pe minoră, din proximitatea unității școlare, menținând-o astfel într-o permanentă stare de temere. În luna ianuarie 2024, persoana vătămată a refuzat să continue relația cu bărbatul, situație în care acesta ar fi distribuit, prin intermediul unei aplicații instalată pe telefonul mobil, imagini cu caracter sexual explicit către persoane din familia victimei și colegi ai acesteia. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost depistat și imobilizat, în imediata apropiere a unității de învățământ unde este școlarizată victima minoră”, transmite DIICOT.

După ce individul a fost reţinut, oamenii legii au descins şi la locuinţa lui, unde au găsit mai multe telefoane mobile, un laptop, un stick și alte probe importante pentru derularea anchetei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care magistraţii de la Tribunalul Timiş au decis arestul preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.