Skip to main content

Copilă dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor pentru a o găsi!

Polițiștii din vestul țării sunt în alertă maximă, după ce o femeie le-a cerut, disperată, ajutorul, pentru a-şi găsi fiica.

Nicoleta Mihaela Muntean, din municiupiul Orăștie, județul Hunedoara, a plecat ieri de acasă, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Cu gândul la cele mai negre scenarii, mama copilei a cerut ajutorul poliției în speranță că oamenii legii îi vor readuce acasă fiica.

Nicoleta Mihaela Muntean are următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate de aproximativ 50 kg, păr negru de lungime medie, ochi negri, fără semne particulare. 

Când a fost văzută ultima oară, Nicoleta Mihaela Muntean purta încălțăminte de tip sport de culoare albă cu talpă înaltă, pantaloni colanți negrii cu inscripția unei mărci sportive și un hanorac alb.       

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au început căutările pentru găsirea fetei care a fost dată în urmărire națională, însă fără niciun rezultat până acum.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.