Skip to main content

Copilă dispărută de pe drumul spre şcoală! Familia este disperată și cere ajutorul tuturor pentru a o găsi

Polițiștii sunt în alertă, după ce o adolescentă de 15 ani a dispărut fără urmă.

Livia Gabriela Burlan, în vârstă de 15 ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, a plecat de acasă spre școală, ieri, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Mama fetei, îngrijorată și temându-se de ce este mai rău, a cerut imediat ajutorul poliției, în speranța că fiica ei va fi adusă, în siguranță, înapoi acasă.

Fata prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,5 m, greutate circa 55 kg., ochi căprui, păr șaten lung și prezintă o aluniță pe partea stângă a feței.

Când copila a fost văzută ultima dată, aceasta purta pantaloni de culoare gri, hanorac crem cu negru și alb și purta un ghiozdan.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au depus mai multe eforturi pentru a o găsi pe Livia Gabriela Burlan, care a fost dată în urmărire națională, însă fără niciun rezultat.

De aceea, acum, oamenii legii cer ajutorul oamenilor, astfel că oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.