Skip to main content

Copil dispărut dintr-un Centru de Plasament! Pe fir a intrat Poliţia

Poliţiştii timişeni fac căutări ample pentru găsirea unui băiat de 16 ani, a cărui dispariţie a fost anunţată ieri.

Băiatul, care are domiciliul în Pişchia, judeţul Timiş, este în grija angajaţilor Centrului de Plasament din Găvojdia.

CITEŞTE ŞI: Video înfiorător! 5 victime, în urma unui accident rutier

Aseară, a părăsit locaţia, fără să anunţe pe nimeni, şi nu s-a mai întors.

După ce l-au căutat peste tot, angajaţii au alertat Poliţia, care face apel şi la populaţie, pentru despistarea băiatului.

Sebastian Lingurar are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 metri, 60 de kilograme, păr castaniu, ochi verzi, faţă alungită.

Când a părăsit Centrul de Plasament purta o pereche de blugi albaștri şi un hanorac negru.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Se închide traficul rutier, timp de două zile, în intersecția de la Modern!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.