Skip to main content

Continuă controalele pe mijloacele de transport în comun!

Controalele pe mijloacele de transport în comun continuă și săptămâna viitoare, anunță reprezentanții Societăţii de Transport Public Timişoara!

În această săptămână, controlorii STPT și-au desfășurat activitatea de control cu precădere pe liniile de autobus 33 și 33barat, liniile de tamvai și liniile de troleibuz 15 și 16.

CITEȘTE ȘI: Anunțul de ultimă oră al meteorologilor! Cod portocaliu de ploi, vânt și grindină în Timiș

Astfel, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, persoanele în cauză fiind coborâte din mijlocul de transport.

“La solicitările călătorilor venite la Dispeceratul central al STPT privind mirosul neplăcut din mijloacele de transport, au fost identificate șapte persoane fără adăpost, care au creat acest discomfort”, transmit reprezentanții STPT.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care un bărbat și-a atacat mama cu un cuțit și a amenințat-o cu moartea!

Săptămâna viitoare, pe lângă activitatea de control, agenții vor avea în vedere aglomerația din mijloacele de transport, precum și funcționarea validatoarelor.

Totodată, se va urmări funcționarea corectă a sistemelor de climatizare, în special pe liniile de autobuz și troleibuz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.