Skip to main content

Constructor nou pentru finalizarea lucrărilor la descărcarea de pe autostradă spre Sânandrei! Contractul va fi semnat după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații

Lucrările la descărcarea de pe autostradă spre Sânandrei, ar putea fi reluate curând! DRDP urmează să semneze contractul cu noul constructor.

Vă reamintim că DRDP a demarat în toamna anului trecut licitația pentru pentru continuarea lucrărilor la cea de-a treia descărcare spre Timișoara de pe Autostrada Vestului, la Sânandrei.

Contractul are o valoare estimată de aproape 250 de milioane de lei (fără TVA) și presupune proiectarea și execuția pe aproximativ 75% din tronsonul în cauză.

Două firme sau asocieri de firme au depus oferte pentru continuarea lucrărilor de proiectare și execuție a drumului de legătură dintre Autostrada A1 și DN 69.

Este vorba despre Asocierea Drumuri și Poduri Banat SRL & MAXAGRO Center SRL & OPR Asfalt SRL & Obras Publicas y Regadios SA, și Antrepriza de reparații și lucrări ARL Cluj SA (Strabag).

În luna februarie, DRDP Timișoara anunța ca fost desemnat constructorul pentru finalizarea lucrărilor, mai exact asocierea de firme, cei de la Strabag au depus însă o contestație.

Consiliul National de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația ARL Cluj, prin urmare contractul a intrat în etapa de reevaluare.

Acum, în urma reanalizării ofertelor, DRDP Timișoara a anunțat că firma câștigătoare este Antrepriza de reparații și lucrări ARL Cluj SA (Strabag), contractul având o valoare de 235.884.751,42 lei fără T.V.A.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

În septembrie 2023, stadiul lucrărilor la data rezilierii contractului anterior a fost de aproximativ 25%.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.