Skip to main content

Consiliul Județean Timiș se pregătește să cumpere 27 de microbuze școlare electrice! Anunțul de intenție a fost publicat pe SEAP

27 de microbuze electrice pentru transportul școlar vor ajunge în Timiș, în perioada următoare.

Consiliul Județean Timiș a primit finanțarea pentru achiziționarea de microbuze școlare ”verzi” în valoare de peste șase milioane de euro.

Achiziția se va face în două loturi. În primul este vorba despre 24 de astfel de mijloace de transport cu capacitate de 16+1 locuri, în valoarea de 28.977.244,80 lei fără TVA, iar în lotul doi vor fi achiziționate trei microbuze electrice cu un număr de 8+1 locuri, valoarea estimată fiind de 1.195.315,20 lei fără TVA. 

Consiliul Județean Timiș a publicat anunțul de intenție pe SEAP.

Procedura aplicata – licitatie deschisa, criterilu de atribuire – cel mai bun raport calitate-preţ.

24 bucăți – Microbuze electric (Categoria M2/M3, autovehicul accesibil scaunelor rulante cu o capacitate maximă de 16 locuri pe scaune, din care 1 loc pentru persoane cu dizabilități, acest loc va fi amenajat/adaptat pentru persoane cu dizabilități + 1 loc conducătorul auto).

3 bucăți – Microbuze electric-autoturism cu utilizare multiplă (Categoria M1 autovehicul accesibil scaunelor rulante, cu o capacitate maximă de 8 locuri pe scaune, din care 1 loc pentru persoane cu dizabilități, acest loc va fi amenajat/adaptat pentru persoane cu dizabilități + 1 loc conducătorul auto”, se arată în anunțul de intenție publicat în SICAP.

Departajarea comunelor care vor putea să primească noile mijloace de transport se va face în urma îndeplinirii condițiilor prevăzute în Ghidul apelului și cu respectarea unor condiții privind asigurarea exploatării mijloacelor de transport primite.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.