Skip to main content

Condiții excelente pentru recuperare pentru sportivi la Spitalul Județean! Ambulatoriul de specialitate a fost complet renovat

Sala de Kinetoterapie din Ambulatoriul Spitalului Județean din Timișoara este renovată complet.

Lucrările de reparații au fost încheiate de curând  și din acest an sportivii care vin la recuperare  au la dispoziție un spațiu transformat și îmbunătățit.

Pereții au fost igienizați și refăcuți, au fost înlocuite ușile și ferestrele, a fost refăcut vestiarul, și au fost achiziționate materialele folosite pentru recuperarea sportivilor (saltele, trambulină, benzi elastice, spalier).

Clubul sportiv Ripensia Timișoara prin Dumitru Mihu și Erol Baeran și Zarin Dragan și Radu Crețu (acesta din urmă din București)  au investit  în jur de 15 mii de euro în refacerea sălii de kinetoterapie. Inițiativa transformă incinta ambulatoriului într-un aliat al sportivilor,  mai cu seamă al celor care fac performanță în condițiile în care, după antrenor, kinetoterapeutul este primul informat despre diagnostic și indicațiile medicale”, transmit reprezentanții Spitalului Județean.  

Echipa medicală care asistă sportivii are trei medici specialiști pe recuperare sportivă, un fiziokinetoterapeut și doi profesori de cultură fizică medicală.

Ambulatoriul pentru sportivi al Spitalului funcționează în Timișoara, pe strada Bela Bartok, la numărul 17. Aici vin pentru consultații, diagnostic  și recuperare sportivii profesioniști ai Timișoarei, individual și echipe, cei care practică baschet, fotbal, canotaj, dans sportiv, volei, atletism, gimnastică etc. Tot aici vin și pentru vizita medicală, de 2 ori pe an și pentru oricare alt tratament recomandat de medici specialiști. 

Aparatura funcțională pentru anumite grupe musculare și mijloacele terapeutice neinvazive restabilesc funcții ale corpului și reglează dezechilibrul prezent la nivelul organismului. Procesul de recuperare al sportivilor este bazat pe un plan de terapii și proceduri respectiv protocoale consacrate, eficient în refacerea echilibrului neuropsihic și în patologia organelor interne. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.