Concert tribut Iron Maiden, live în Timișoara

În 14 iulie de la ora 19.00, clubul Manufactura invită publicul la un super concert de tribut Iron Maiden, cu trupa Iron Maidnem din Ungaria.

Formația de tribut Iron Maidnem a apărut în 1996 ca un hobby, din pasiunea membrilor trupei care au hotărât să se adune și să cânte melodiile lor preferate de la Iron Maiden.

Cu trecerea timpului, publicul lor a devenit tot mai numeros, și Iron Maidnem a ajuns să cânte la toate festivalurile importante din Ungaria, în fața a mii de oameni.

CITEŞTE ŞI: Percheziţii la Poliţia Locală! Ce caută procurorii DNA?

Concertele lor au devenit adevărate spectacole, în care artiștii reproduc cât mai bine atmosfera de la concertele legendarei trupe Iron Maiden, cu proiecția lu Eddie în fundal, sau chiar cu prezența unei mascote de 2 metri pe scenă în timpul concertului.

Astăzi, Iron Maidnem are o mulțime de concerte în Germania, Slovacia, România și Serbia.

Trupa a lansat mai multe albume în care a demonstrat că poate cânta melodiile Iron Maiden exact ca idolii săi.

Albumele conțin melodii clasice precum „Wasted Years”, „The Trooper”, „The Seventh Son of a Seventh Son”, „Hallowed Be Your Name”, „The Prisoner”, dar și rarități precum „To Tame a Land” și altele.

Repertoriul Iron Maidnem conține aproximativ 60 de melodii Maiden, printre care titluri pe care Iron Maiden nu le-a cântat niciodată live, cum ar fi „Alexander the Great”, „Back in the Village”, „Invaders”, „Gangland”, „Only the Good Die Young”.

Accesul la concert costă 40 de lei, iar biletele se pot cumpăra în avans de pe iabilet sau la intrare în seara concertului.

Rezervări și detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Pirtea critică administraţia Fritz, pentru modul în care gestionează situaţia educaţională!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.