Skip to main content

Concert simfonic de excepție la Timișoara: Mozart, Beethoven și Haydn în prim-plan

Filarmonica Banatul Timișoara va oferi publicului un regal muzical într-un concert simfonic de excepție programat pentru mâine, 22 septembrie 2023, la Sala Capitol.

Evenimentul aduce în prim-plan creațiile celor trei mari clasici vienezi: Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven și Joseph Haydn.

Sub bagheta maestrului Radu Popa, Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul Timișoara promite o seară de neuitat începând cu ora 19:00.

Programul cuprinde piese muzicale ce reprezintă în mod emblematic măiestria celor trei compozitori:

Divertisment pentru orchestră de coarde, K. 136 de W. A. Mozart: O compoziție vibrantă, cu armonii pline de farmec și eleganță, aducând în prim-plan geniul muzical al lui Mozart.

12 Contradansuri de L. van Beethoven: Beethoven, unul dintre cei mai renumiți compozitori din istoria muzicii, surprinde publicul cu contradansuri pline de vitalitate și expresivitate.

Simfonia nr. 73 în re major, Hob. I:73 de J. Haydn: Joseph Haydn, cunoscut drept „Părintele simfoniei”, oferă o lucrare complexă și plină de profunzime, o experiență auditivă unică.

Evenimentul oferă publicului prilejul de a asculta în interpretarea magistrală a orchestrei simfonice a Filarmonicii Banatul Timișoara creațiile unor compozitori de referință.

Invitația este deschisă tuturor iubitorilor de muzică clasică și celor ce doresc să se bucure de o seară muzicală de excepție.

Rezervările de bilete se pot face online sau la locația concertului înaintea evenimentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.