Comprimate de Bromazepam, medicament interzis în România, confiscate la vama Moravița!

Medicamente interzise în România, găsite în mașina unui sârb, la vama Moravița!  

CITEȘTE ȘI: Accident grav pe o șosea circulată din Banat! Un om a murit, iar un altul este în stare critică

Acesta încerca să le introducă ilegal în țară. Poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali, au descoperit şi confiscat 149 comprimate Bromazepam, substanţe aflate sub control naţional.

În data de 07.04.2018, în jurul orei 08:40, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a intra în ţară o persoană de sex masculin, P. M., în vârstă de 58 de ani, cetăţean sârb, la volanul unui autoturism marca Skoda, înmatriculat în Serbia. În urma controlului efectuat asupra bagajelor bărbatului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, 149 comprimate Bromazepam, acestea fiind substanţe aflate sub control naţional, înscrise în Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, transmit polițiștii de frontieră.

 Bărbatul a declarat că tabletele îi aparțin și le folosea pentru uz propriu, neavând cunoștință că sunt interzise pe teritoriul României.

CITEȘTE ȘI: Cod galben de vânt în vestul țării! Timișul și Carașul, vizate

Comprimatele  au fost reţinute de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.