Skip to main content

Colterm se pregăteşte de iarnă! Astăzi încep probele la rece! Vezi aici care sunt primele zone în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

În vederea pregătirii sezonului de încălzire 2023-2024, Colterm anunţă că de astăzi până pe 29 septembrie se vor efectua, etapizat, probele la rece.

Mai exact, se vor încărca cu agent termic traseele de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

În  prima etapă, cuprinsă în intervalul  11- 15 septembrie, sunt programate pentru probe zonele:

  • Baba Dochia/ Lunei ( PT: 10, 10A, 10B, 10C, 10D);
  • Lugojului /Tipografilor (PT: 71, 72, 73, 74, 74A) ;
  • Centrală (PT: 6, 7A, 7B, 7C, 8A, 8B, 8C, 22, 22A);
  • Stadion/ Girocului/ Soarelui (PT: 51, 52, 53, 57, 58, 59, 91, 92);
  • Lipovei / Ion Ionescu de la Brad (PT: 27, 28, 29, 38, 39, 40, 41);
  • Aradului/ Circumvalațiunii  (PT: 26, 48A, 32, 33, 35, 36, 37);
  • Bucovina (PT: 43A, 43M, 45, 45A, 45B);
  • Iosefin/ Elisabetin/  Odobescu/ Șagului/ Steaua (PT: Văcărescu, Lic.1, Rusu Șireanu, 63, Corbului 62, 69, 81, 82, 83, 98, SDM).

Rugăm pe această cale asociaţiile de proprietari/locatari care mai efectuează lucrări la instalaţiile interioare din imobile şi care au golit apa din acestea să finalizeze lucrările şi să permită încărcarea instalațiilor în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini. De asemenea, rugăm timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire”, transmite Colterm.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.