Skip to main content

Colterm dă drumul la căldură! Când începe furnizarea agentului termic?

Temperaturile scăzute din ultima perioadă, mai ales cele din timpul nopţii, impun furnizarea agentului termic, către abonaţii Colterm.

Astfel, începând de marţi, 4 octombrie, societatea de termoficare a Timişoarei va da drumul la căldură.

CITEŞTE ŞI: Noile modificări ale Codului Fiscal, în discuție la CCIA Timiș!

În acest sens, abonaţii Colterm sunt rugaţi să deschidă vanele de branşament, iar locatarii care încă lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini.

De asemenea, reprezentanţii societăţii de termoficare le solicit acestora să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor.

În cazul în care apar probleme la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistenţe distruse, contor inundat etc.) trebuie să anunţe dispeceratul Colterm S.A., la numerele de telefon 0256-494.133; 0756.061.468 sau pe adresa de e-mail relatii@colterm.ro.

CITEŞTE ŞI: Pot începe lucrările de construcție a noii clădiri a Liceului Waldorf! A fost semnat contractul de execuție

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.